Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Samenwerking Evina en Jinah

Samenwerking Evina en Jinah

Vertaalbureau Evina en Jinah Translations vieren één jaar succesvolle samenwerking

Sinds november 2009 vormen Vertaalbureau Evina en Jinah Translations een nauwe coöperatieve samenwerking. Toen we voor de start onze beide koppen samen staken, was het meteen al duidelijk dat de samenwerking Evina en Jinah voor beide een meerwaarde zou betekenen. Onze activiteiten zijn complementair zodat we samen sterker zijn en een completere service kunnen bieden aan onze klanten: SEO copywriting en vertalingen van en naar het Nederlands, het Frans en het Engels. Wat betekent dit voor jou? Meer mogelijkheden en meer kwaliteit aan dezelfde tarieven.

Vertaalbureau Evina:
SEO Copywriting en vertalingen Nederlands en Frans

Dankzij een jarenlange ervaring is Pascale Delbeke, stichtster en zaakvoerder van het vertaalbureau Evina vooral gespecialiseerd in SEO. Zij volgt de sterk evoluerende SEO technieken op de voet op. Bovendien is zij tweetalig opgevoed en dat is een bijzondere troef, want zo kan zij zowel schrijven als vertalen van en naar het Nederlands en het Frans. Ook vanuit het Engels en het Duits.

Jinah Translations:
copywriting en vertalingen Nederlands en Engels

Hilde Mortelmans van Jinah Translations heeft een grondige kennis van de Engelse taal. Zij verzorgt onze vertalingen van en naar het Nederlands en het Engels. Daarnaast kan zij perfect vertalen vanuit het Frans en het Duits naar het Engels en het Nederlands. Voor de Engelse vertalingen wordt zij bijgestaan door Jinny Austin, onze native tekstrevisor Engels.
Vandaag vieren we 1 jaar professionele samenwerking.

Wij danken je voor het vertrouwen en kijken uit naar je nieuwe opdrachten.
Hilde en Pascale

 

TAGS

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma