Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Offerte aanvragen

 

Blogs laten schrijven: eenmalig of regelmatig

blog artikelen schrijven voor bedrijven

Blog artikelen schrijven voor je bedrijf?
Wij doen het voor jou, eenmalig of regelmatig

Relevante blogs laten schrijven: meer bezoeken op je website = meer potentiële klanten

Blogs laten schrijven? Wellicht heb je er al eens aan gedacht omdat het zoveel tijd vraagt om het zelf te doen. Ons team heeft de SEO tekstschrijver in huis die marketinggerichte inhoud levert voor websites en blogs. We schrijven en publiceren relevante en kwaliteitsvolle artikelen over onderwerpen die in verband staan met wat jouw bedrijf doet en aanbiedt. Blogs laten schrijven zorgt voor meer bezoekers op je website of blog. En zo gaan je blogpagina’s op natuurlijke wijze (lees gratis, want zonder advertentiekosten) sneller stijgen in de zoekmachines. Door de hogere rangschikking wordt je website of blog gemakkelijker gevonden met als gevolg meer geïnteresseerde bezoekers en meer potentiële klanten voor jouw

Blogs laten schrijven over je producten of diensten? Wij helpen je graag

De meeste bedrijven schrijven en publiceren zelden of nooit nieuwe artikelen op hun blog. Niet omdat ze er niet in geloven, maar vooral uit puur tijdsgebrek. Jammer, want door informatieve blogs te laten schijven wordt je bedrijf interessanter en geloofwaardiger zodat je meer gaat verkopen.

Zit je zoals de vele andere bedrijven in hetzelfde schuitje? Waarom zou je het schrijven van je blogs niet toevertrouwen aan een gespecialiseerde SEO tekstschrijver? Met een doeltreffende en duurzame redactionele strategie bespaar je je personeel veel kostbare tijd die ze aan hun effectieve taken kunnen besteden.

3x meer klanten en 65 % goedkoper!

Wist je dat een blog 3x meer klanten genereert dan klassieke webteksten? Onderzoek heeft bovendien ook uitgewezen dat blogs laten schrijven gemiddeld 65 % goedkoper uitvalt dan de copywriting van gewone webpagina’s.

Onze tekstschrijver levert blog artikelen over de meest uiteenlopende onderwerpen zoals reizen, entertainment, mode, gezondheid, huishoudtoestellen, sport, vakantiewoningen, tuinieren, voeding, hoorapparaten, brillen en lenzen, bedden en matrassen, maar ook over specifieke technische thema’s of onderwerpen die we vergaten op te noemen (op aanvraag). Kies voor service op maat! Lees verder hoe we tewerk gaan.

Wat kunnen we voor je doen?

 • Blogs schrijven met SEO optimalisatie
  Alle blogs die wij schrijven zijn SEO geoptimaliseerd voor een goede vindbaarheid in de zoekmachines. Een natuurlijke hogere rangschikking zonder dure advertentiekosten.
   
 • Thema’s rond jullie activiteiten
  Ons redactieteam schrijft kwalitatieve blogs rond diverse onderwerpen en thema’s. Gegarandeerd zonder gedupliceerde content.
   
 • Artikelen rond jouw onderwerpen of vanuit onze voorstellen
  Omdat de meeste bedrijven ook te weinig tijd hebben om te zoeken naar thema’s waarrond geschreven moet worden, kunnen wij ook onderwerpen voor jou uitzoeken. Wanneer je akkoord gaat met onze voorstellen gaat onze SEO tekstschrijver aan de slag.
   
 • Publiceren in WordPress of in een ander CMS
  Wij kunnen de geschreven blogs rechtstreeks invoeren in het administratief gedeelte van je blog of website, of je nu een WordPress, een Drupal of een ander CMS-systeem hebt.
   
 • Een geschikte afbeelding
  Naast blogs schrijven, kunnen we indien gewenst ook zorgen voor een geschikte afbeelding, die we zoeken in een afbeeldingenbank, waarvan het gebruik vrij van rechten is.
   
 • Revisie op aanvraag
  Indien je de blogs liever nog eens naleest voordat wij ze publiceren, dan kan dit gewoon op aanvraag. De aanpassingen die je aanbrengt, voeren we uiteraard uit alvorens we de teksten in het systeem te voeren.
   
 • Eenmalige blogs of een abonnement, dat je eender wanneer kunt opzeggen
  Wij bieden tarieven in functie van het aantal blogs dat je per maand nodig hebt. Jij bepaalt het budget dat je eraan wenst te besteden: van 1 tot meerdere per maand. Welk abonnement je ook kiest, het is op elk moment aanpasbaar of opzegbaar, zonder je te hoeven verantwoorden en zonder annuleringskosten.
   
 • Blogs laten schrijven al dan niet volgens vooropgestelde planning
  Wens je zelf je blogs online te plaatsen, dan zorgen we ervoor dat je blogs geschreven en doorgestuurd zijn voor de eerste van de maand waarin je ze wenst te publiceren. Wil je dat wij je blogs online plaatsen, dan spreken we vooraf een tijdschema af waarop we de blogs publiceren. Het aantal te publiceren blogs per maand zal tevens geschreven zijn voor de eerste van de maand waarin ze gepubliceerd dienen te worden.
   
 • Diverse talen
  vertalen met SEO optimalisatie naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Tarieven om blogs te laten schrijven en/of vertalen

 

1 artikel per maand
€ 75 per maand*
2 artikelen per maand
€ 150 per maand*
4 artikelen per maand
€ 290 per maand*
8 artikelen per maand
€ 560 per maand*
 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 300 à 500 woorden/artikel
 • SEO optimalisatie
 • Rond een onderwerp dat jullie ons doorgeven
 • Timing in functie van jullie gewenste planning (standaard de 1ste van de maand)
 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 300 à 500 woorden/artikel
 • SEO optimalisatie
 • Rond onderwerpen die jullie ons doorgeven
 • Timing in functie van jullie gewenste planning (standaard 1ste en 15de van de maand)
 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 300 à 500 woorden/artikel
 • SEO optimalisatie
 • Rond onderwerpen die jullie ons doorgeven
 • Timing in functie van jullie gewenste planning (standaard de 1ste, 2de, 3de en 4de maandag van de maand)
 • Tekstschrijver gespecialiseerd in jullie vakdomein
 • 300 à 500 woorden/artikel
 • SEO optimalisatie
 • Rond onderwerpen die jullie ons doorgeven
 • Timing in functie van jullie gewenste planning (standaard de 1ste, 2de, 3de en 4de maandag en donderdag van de maand)

 

* 21 % btw niet inbegrepen, prijzen per taal

Niet inbegrepen

 • Je wenst langere teksten dan 500 woorden:
  € 10 per 100 woorden
  Teksten die langer worden omdat onze pen te enthousiast is, worden uiteraard niet extra aangerekend.
 • Gepaste rechtenvrije afbeelding zoeken en online plaatsen van de artikelen:
  € 15 per artikel
 • Wij zoeken onderwerpen en thema’s en sturen jou een voorstel voor goedkeuring:
  € 10 euro per artikel. Eenmalige prijs ongeacht het aantal talen waarin we de artikelen moeten schrijven.

Hoe gaan we tewerk

 1. Wij bekijken of jullie vakdomein binnen onze competenties valt
  Blogs laten schrijven, net wat je zocht? Je stuurt ons een kleine omschrijving door waarin je je activiteiten uiteenzet zodat wij een beeld hebben van wat jullie bedrijf doet. We bekijken of één van onze copywriters zich thuis voelt in de materie en bevestigen jouw aanvraag.
   
 2. Kiezen van de gewenste diensten
  Bij je bestelling laat je ons weten welke diensten we voor jou mogen uitvoeren, het standaardpakket waarbij we je maandelijks de blogs doorsturen in een Word document of het standaardpakket aangevuld met één of meerdere extra diensten, zoals het online plaatsen van de blogs en een rechtenvrije afbeelding volgens een vooropgesteld tijdschema.
   
 3. Opstellen van een abonnement met tijdsschema
  Je kiest het aantal blogs dat wij voor jouw bedrijf mogen schrijven en in welke talen. Je geeft ons daarbij aan wanneer de geschreven artikelen op jouw blog of website mogen verschijnen. Standaard houden we ons aan het tijdschema aangegeven in de tarieventabel.
   
 4. De keuze van de onderwerpen of thema’s
  Blogs laten schrijven waarvan je liever zelf de onderwerpen bepaalt? Dan vragen we dat je ons die instuurt de 1ste van de maand die voorafgaat aan de publicatiemaand. Zo beschikken we over een volledige maand om jouw blogs en deze van onze andere klanten te schrijven.
  Jouw instructies kunnen ons helpen om jouw wensen beter uit te voeren. Deze kunnen uitgebreid of kort maar precies zijn. Zo kun je de grote lijnen van het artikel zelf bepalen, maar ook de trefwoorden en de tone-of-voice (jij of u-vorm).
  Wil je dat wij jullie onderwerpen zoeken en voorstellen, dan doen wij dat tegen de 1ste van de maand voorafgaand aan de publicatiemaand. In dat geval wensen we binnen de 2 dagen jullie goedkeuring te ontvangen zodat we tijdig aan de slag kunnen.
   
 5. Onze SEO tekstschrijver aan de slag
  Eens we over alle gegevens beschikken en goede afspraken gemaakt hebben, kunnen onze blog schrijvers aan de slag. Vooral de eerste keer is het handig dat we jouw feedback krijgen over de geschreven blogs. In het begin is het altijd een kennismakingsproces, waarbij we jullie wensen, werkwijze en visie leren aanvoelen.
  Onze tekstschrijvers zijn gespecialiseerd in SEO optimalisatie zodat al jullie teksten, inclusief metatags geleverd of online geplaatst worden.
  Weet dat je steeds de mogelijkheid hebt om de blogs na te lezen en goed te keuren voordat ze definitief online geplaatst worden.
   
 6. Levering van de maandelijkse blogartikelen
  In functie van de diensten die je bij ons gekozen hebt, sturen we je op de afgesproken tijdstippen de geschreven blogartikelen door in Word documenten of plaatsen we die voor jullie online.
  Wij hebben ervaring in diverse CMS-systemen zoals WordPress en Drupal, maar ook andere. Uiteraard hebben we hiervoor van jullie een login nodig met de nodige bevoegdheden om jullie blogs, de metatags en een afbeelding in te voeren.
  We zorgen dan voor een mooie lay-out, h2-subtitels en daar waar nodig voor vette en schuine letters, bullet points, enz. Op die manier ontstaat een nette coherente blogpagina, waar je terecht fier op zult zijn.

Onze blogdienst interesseert je?

Download de vragenlijst hieronder en stuur ze ingevuld per e-mail terug naar ons bureau.

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma