Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Blogs vertalen

blogs vertalen

 

Waarom je blogs vertalen? Een krachtig marketing instrument

Blogs vertalen is momenteel één van de krachtigste marketing instrumenten. Omdat zoekmachines steeds sneller en vaker gaan indexeren, verwachten ze hetzelfde van je website. Je vaste webpagina’s wekelijks aanpassen vraagt een grote inspanning en is meestal niet altijd mogelijk. Een weblog echter biedt de mogelijkheid om je klanten op de hoogte te brengen van de nieuwe ontwikkelingen in je branche. Bovendien kunnen je bezoekers hierop reageren zodat er een gedachtewisseling ontstaat. Praten over producten en diensten geeft een nieuw elan aan de verdere ontwikkeling en de verkoop ervan. Bovendien maakt een interactieve blog je website dynamisch. In die zin is het schrijven van een weblog niet alleen een ultiem marketing instrument, het geeft je website ook een goede SEO boost.

Kwaliteit is beter dan kwantiteit

Sommige producten en diensten lenen er zich beter toe dan andere om diverse onderwerpen aan te kaarten. Nieuwsmedia melden zich dagelijks met honderden blogs. Maar wie bepaalde standaard producten of diensten aanbiedt schrijft beter slechts een of twee keer per week. Zo hoef je niet aan kwaliteit in te boeten door blabla te schrijven in je weblog.

Wat kan Evina voor je blog betekenen?

Heb je geen tijd of inspiratie om je eigen blog te schrijven en/of te vertalen? Doe een beroep op een professionele copywriter en vertalers.

Wij hebben ervaring in volgende sectoren:

  • Gezondheid, voeding, voedingssupplementen, natuurgeneeskunde, relaxatietherapie, natuurwetenschappen,enz.
  • Vakantie, reizen, hotels, arrangementen, entertainment, enz.
  • Sport, vrijetijdsbesteding, evenementen, enz.
  • En nog vele andere …

Wij schrijven en vertalen je blogs in het Nederlands, Frans, Engels, Duits en op aanvraag ook in het Spaans.
Wij leveren blogs vanuit jouw input, de vertaling van bestaande blogs of ‘from scratch’.

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma