Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Evina vertalingen, een choreografie van woorden

Slogan vertaalbureau evina

 

Spelen met woorden is onze passie

Evina  vertalingen is een kleinschalig vertaalbureau in Aalter, dat kwaliteit en een persoonlijke aanpak vooropstelt. Onze activiteiten omvatten diverse soorten vertaaldiensten, gaande van algemene vertalingen en commerciële vertalingen van brochures, flyers en folders, over digitale vertalingen zoals SEO-vertaling van websites, webshops en blogs tot juridische vertalingen van contracten, algemene voorwaarden en reglementen en technische vertalingen van lastenboeken en veiligheidsvoorschriften voor de bouwsector. Daarnaast leveren we ook SEO-copywriting van websites, blogs en webshops. Spelen met woorden is onze passie, vandaar onze slogan: ‘Een choreografie met woorden’.

Samenwerking met betrouwbare partners

Het stijgend aantal tevreden klanten was de aanzet om met professionele partners in zee te gaan. Deze samenwerking opende deuren naar nieuwe uitdagingen, waardoor we onze activiteiten konden uitbreiden naar vertalingen in de taalcombinaties die het meest gevraagd zijn in onze dichte omgeving: van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits.

Een totaalpakket aan diensten

Om te kunnen ingaan op de vraag van onze klanten, hebben we ons ook gespecialiseerd in de Nederlandse SEO copywriting en de Nederlandse, Franse, Engelse en Duitse SEO-vertaling van websites, blogs en webshops. En om ons aanbod compleet te maken, werken we ook met betrouwbare partners om dynamische websites op te zetten met een multifunctioneel cms systeem. Voor ons is het dan ook maar een kleine stap verder om je geschreven en vertaalde teksten rechtstreeks in je cms-systeem te voeren. Ook al heb je geen website van bij ons, onze experten in online tekstbeheer, plaatsen al je teksten online.

Expertise in verschillende sectoren

Evina streeft ernaar om te werken met copywriters en vertalers die schrijven en vertalen naar hun moedertaal. Je documenten en je website worden geschreven en vertaald door mensen die je vaktaal spreken en begrijpen. Onze doelgroep omvat zowel particulieren en kleine zelfstandigen, als kmo’s, vzw’s en vennootschappen in verschillende sectoren zoals toerisme, autorijscholen, de voedingssupplementensector, de bouwsector, afvalverwerkingsbedrijven, technische bedrijven, enz. 

Een hart voor onze klanten: vertel ons je verhaal …

Een persoonlijke aanpak, loyaliteit, confidentialiteit en concurrentiële prijzen kenmerken onze filosofie. We hebben een luisterend oor voor de behoeften van al onze klanten en geven indien gewenst graag advies op maat. Hoe we tewerk gaan lees je uitgebreid in onze werkwijze.
Vertaalbureau Evina heet je hartelijk welkom om te genieten van een bezoek doorheen zijn website. Heb je na deze ontdekkingstocht het gevoel ons beter te kennen? Dan maken we ook graag kennis met je. Contacteer ons of vraag volledig vrijblijvend een prijsofferte. We kijken uit naar een fijne samenwerking.

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma