Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Offerte aanvragen

 

Toeristische vertalingen

Met toeristische vertalingen van je brochures, websites, reisgidsen en nieuwsbrieven willen we de reizigers of je toekomstige klanten meteen in vakantiestemming brengen.

Springfield Nutra

Ingediend door Me@Evina op do, 02/01/2018 - 17:00

“Zo…. Dat is snel! Dank je wel voor de Engelse en Franse vertalingen van onze productfiches, persmededelingen, nieuwsbrieven, en info fiches. Kunnen we meteen mee aan de slag. We hopen dit op een paar belangrijke persdiensten te krijgen. Nogmaals dank.”

Peter * Zaakvoerder

Springfield Nutra
FR en EN vertaling voor professionelen van de medische sector

Dejond

Ingediend door Me@Evina op do, 02/01/2018 - 16:42

“Het vertaalbureau Evina vertaalde ons nieuwe kwaliteitshandboek van het Nederlands naar het Engels. Ondanks de kerstperiode hebben zij deze grote opdracht op korte termijn prima geklaard. Bij de start waren er wat vragen en antwoorden heen en weer om te voorkomen dat er systematische fouten in de vertaling zaten en alles vanaf de eerste keer volledig naar onze wens werd vertaald. Met het eindresultaat was Dejond heel tevreden. De Engelse versie ging meteen in omloop begin 2014. Hartelijk dank voor de vlotte vertaling en de prima samenwerking!

Dejond
Engelse vertaling kwaliteitshandboek

BBC Mechelen

Ingediend door Me@Evina op do, 02/01/2018 - 16:21

“Excellent - bedankt! Knap werk zonder meer. Heel actief, vlot, dynamisch, goede zinnen, goede opbouw. Dat was uitstekend werk deze week. Hoog tijd om even uit te rusten - geniet ervan! De factuur is welkom.”

Gerrit Janssens * Project verantwoordelijke

BBC Mechelen
SEO copywriting en Franse SEO vertaling voor diverse klanten van BBC

New Media Events

Ingediend door Me@Evina op wo, 01/31/2018 - 18:46

“Bedankt voor het geleverde werk en vooral voor de proactieve kritische aanpak van de vertaalster. Hier kan ik mee verder.”

Marc Verschueren * Zaakvoerder

New Media Events
Vertaling websites en documenten klanten NL-FR-EN-DE

Kraanverhuur De Groote nv

Ingediend door Me@Evina op wo, 01/31/2018 - 18:40

“Ongelofelijk bedankt om de Franse en Engelse vertaling van onze documenten en algemene voorwaarden op zo’n korte tijdspanne te doen. Merci ook voor de opmerkingen in de Nederlandse teksten, daar doen wij het nodige voor. De vertaling is volledig naar wens.”

Valerie * Kraanverhuur De Groote NV

Kraanverhuur De Groote nv
Franse en Engelse vertaling documenten en algemene voorwaarden

AT Europe bvba

Ingediend door Me@Evina op wo, 01/31/2018 - 18:38

“De vertalingen van onze reisgidsen zijn heel grondig aangepakt. Voor de routes nam Pascale er zelfs de kaarten bij om toch maar geen foute vertaling te maken. Haar 'inleving' in de te vertalen teksten lees je duidelijk: dit zijn geen robot-vertalingen! Zo kreeg ik niet alleen professionele vertalingen maar eveneens voor vlot leesbare teksten. Bedankt ook voor het gratis extraatje om foutjes in de originele tekst te corrigeren. Groetjes en tot later.

Geert Van de Voorde * Zaakvoerder

AT-Europe * Euroreizen.be
Franse en Engelse vertaling online reisgidsen

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma