Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Recente blogs

RECENTE BLOGS

Met toeristische vertalingen van je brochures, websites, reisgidsen en nieuwsbrieven willen we de reizigers of je toekomstige klanten meteen in vakantiestemming brengen.
Regelmatig schrijven over nieuwe ontwikkelingen van je producten en/of diensten toont aan dat je kennis van zaken hebt. Interessante onderwerpen trekken de interesse van bezoekers.
Wist je dat er voor de Franse taal sinds enkele jaren een nieuwe spelling bestaat? Voor alle duidelijkheid, deze wordt ons aangeraden, maar is nog niet verplicht.
De technologie staat niet stil. Daar worden we dagelijks mee geconfronteerd! Als taalliefhebber vind ik de opkomst van de verkorte sms-taal soms grappig, maar ook wel jammer.
Online vertaalmachines zijn natuurlijk zeer verleidelijk: ze zijn immer gratis en voor niets! Maar zijn de vertaling en de zinstructuur wel correct? Soms is het resultaat best wel hilarisch!
Met een CMS systeem kun je op je website inhoud aanmaken, beheren en bewerken zonder enige kennis te hebben van html codes. Een Drupal cms heeft heel wat voordelen.
Sinds 2009 vormen Evina en Jinah een coöperatieve samenwerking met een sterke meerwaarde: activiteiten die complementair zodat we een completere service kunnen bieden.
Door de steeds groeiende globalisering en technologie is het vandaag veel gemakkelijker om mensen te bereiken, dat is algemeen bekend. Heb je alle mogelijkheden qua vertalen benut?
Google heeft onlangs diepgaande aanpassingen doorgevoerd aan zijn logaritmen, waardoor de positie van je website misschien wel verdwenen is. Is je website al up-to-date?
De content van een website omvat alles wat je op de website plaatst: teksten, productinformatie, een kalender, afbeeldingen en audiofragmenten. Over content moet je goed nadenken.
Frans is een van de 3 officiële Belgische landstalen. Een blik op de vacatures leert ons dat het Frans als tweede taal een belangrijke troef is voor wie zich op de arbeidsmarkt werpt.
Je hebt onlangs zwaar geïnvesteerd in een flitsende en prachtige website. Tot je ontsteltenis voldoet de respons niet aan je verwachtingen. Hoe zit het eigenlijk met je webteksten?

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma