Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Ons team van professionele vertalers

team vertaalbureau evina

 

Een freelance team van professionele vertalers

Vertaalbureau Evina werd in 2008 opgericht door Pascale Delbeke. Zij koos er bewust voor om samen te werken met een klein team van professionele vertalers. Onze freelance medewerkers verzorgen naast diverse kwalitatieve vertalingen ook complementaire diensten. Zo kunnen we samen een totaalpakket van diensten aan onze klanten bieden:

  • Allerhande vertaaldiensten voor diverse sectoren van en naar het Nederlands, Frans, Engels en Duits
  • Alle mogelijke SEO diensten, gaande van een website bouwen, over de SEO copywriting en SEO vertaling van webteksten in de vier bovengenoemde talen tot en met het invoeren van je teksten en afbeeldingen in je cms systeem

Werken met freelance medewerkers biedt interessante voordelen

Kleine en middelmatige ondernemingen staan vaak voor moeilijke financiële keuzes en moeten soms lastige kostenbesparende beslissingen nemen. Hoog op het saneringslijstje staan personeelskosten. En daar wil Vertaalbureau Evina op een menswaardige manier graag op inspelen!

Wat zijn nu de voordelen van onze freelance diensten?

  • Vertalers die wegens dergelijke besparingen hun job verloren, kunnen terug aan het werk als freelance medewerker voor ons vertaalbureau.
  • Voor elke opdracht kunnen we gerichte kennis en professionalisme inzetten en aldus de beste kwaliteit aanbieden.
  • Voor elke activiteit ontdek je onze ervaring: bekijk onze referenties voor vertalingen, SEO copywriting en/of totaalpakketten, inclusief webbeheer.
  • Samen kunnen we je verschillende talen aanbieden: Nederlands, Frans, Engels en Duits. Bekijk de taalcombinaties die we je kunnen aanbieden. Voor sommige opdrachten kunnen we ook Spaans en Pools aanbieden.  
  • Omdat onze freelancers thuis werken, besparen we aan verplaatsingskosten. Door te geloven in thuiswerkers dragen wij maar ook jij bij aan een beter milieu.
  • Onze samenwerking is niet gebaseerd op onderaanneming in de pure zin van het woord. We werken dus niet samen op basis van een commissie. Onze vaste freelance medewerkers ontvangen het volledige honorarium voor hun prestaties en jij betaalt hiervoor geen cent meer.
  • En jouw financiële voordelen? Geen ingewikkelde loonadministratie, geen extra vakantiegeld, geen bijdrage aan dure afschrijvingen van kantoren, geen commissie voor verkopers of diensten in onderaanneming. Wij factureren je enkel onze prestatie.

Een transparante werkwijze en een samenwerking op basis van vertrouwen

De samenwerking met onze freelance medewerkers is gegroeid uit een filosofie van onderling vertrouwen, klantvriendelijkheid en respect voor de medemens.
Jouw eerste aanspreekpunt is het Vertaalbureau Evina. Voor elke aanvraag sturen we je een vrijblijvende offerte. Bij goedkeuring van het project, sturen we de opdracht door naar de geschikte freelance medewerker. Bij de definitieve oplevering van het project ontvang je een factuur van Vertaalbureau Evina.
Voor bepaalde opdrachten is het gemakkelijker werken als je rechtstreeks contact hebt met de medewerker of vertaler in kwestie. In dat geval spreken we af met de klant om het project volledig door te geven aan de medewerker of vertaler. Hij/zij zal je vervolgens contacteren en je project verder behartigen. Dit gebeurt uitzonderlijk voor specifieke vertaal- of revisieopdrachten, maar ook voor projecten die verband houden met het bouwen van je website.

 

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma