Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Pascale

Pascale
Zaakvoerder, SEO specialist, vertaalster Nederlands en Frans

"Een goede vertaling herkent men aan het gebruik van de juiste nuances."

 

Een creatieve geest in een gezond lichaam

Leerkracht LO van opleiding, schrijfster van een gezondheidsblog als hobby, SEO copywriter en vertaalster van beroep. Een ongewone combinatie, en toch …
Doorzetting is haar drijfkracht, creativiteit haar passie, en ervaring in verschillende domeinen haar bagage. Als topsporter leerde ze organiseren, want werk, sport, gezin en vrije tijd wou ze zo lang mogelijk blijven combineren. Als choreograaf ontwikkelde ze creativiteit en passie voor beweging. Als SEO copywriter en vertaler bij een webmaster topbedrijf, ontpopte haar taalknobbel zich tot specialist in het schrijven van webteksten met SEO optimalisatie in diverse sectoren.
Vandaag is Pascale Delbeke een zelfstandige ondernemende vrouw. Zij richtte het Vertaalbureau Evina op in 2004, dat gevestigd is in een gezellig thuiskantoor in Aalter.

Communiceren is luisteren

Tijdens haar levensreis over de grenzen heen, doorkruisten een hoop interessante mensen haar pad. Mensen met een verhaal of een boodschap. Door te luisteren naar wat ze te vertellen hebben, ontdekte ze hun tradities en gewoontes, en leerde ze hun visie en wensen begrijpen.
Het samenspel tussen interesse voor diverse levensaspecten, respect voor de eigenheid van de mens en gericht advies, vormen de fundamenten van de filosofie die haar vertaalbureau Evina uitstraalt naar zowel haar klanten als naar haar collega tekstschrijvers en vertalers.

Een choreografie van woorden

Naast een flinke portie talenkennis, zijn creativiteit en een passie om te spelen met woorden, de belangrijkste instrumenten voor een copywriter, een SEO tekstschrijver en vertaler.
Evina creëert een wervelende woordenchoreografie op maat van je bedrijf.
Met een perfect tweetalige opvoeding en een jarenlange schrijfervaring als copywriter en vertaler, herken je een goede vertaling aan het gebruik van de juiste nuances.
Bij Evina verzorgt Pascale de Nederlandse en Franse vertaling van brochures, mailings, blogs, webteksten, cursussen, en nog veel meer. Dankzij een stevige samenwerking met haar freelance partners levert haar kleinschalig Vertaalbureau Evina ook vertalingen naar het Engels, het Duits en indien nodig ook naar het Spaans.

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma