Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Onze vertaaldiensten: diverse specialismen

vertaaldiensten

 

Van alle markten thuis

Ons vertaalbureau is gespecialiseerd in een meertalige communicatie en biedt verschillende vertaaldiensten aan met oog voor een persoonlijke aanpak en kwaliteit. Onze professionele vertalingen variëren van algemeen naar technisch, van industrieel naar wetenschappelijk, van dagdagelijkse documenten tot technische fiches, brochures en websites. Binnen het pakket van onze vertaaldiensten leveren we onder meer algemene vertalingen, technische vertalingen, juridische vertalingen, toeristische vertalingen en de vertaling van websites in verschillende taalcombinaties. Kies je voor onze vertaaldiensten, dan kun je rekenen op professionalisme, een betrouwbare service, flexibiliteit en een goede prijs-kwaliteitverhouding.

Vertaaldiensten geleverd door een team van professionele vertalers

 • Voor onze vertaaldiensten werken we nauw samen met freelance vertalers die niet alleen vertalen naar hun moedertaal, maar ook beschikken over een uitstekende kennis van de brontaal. Wie samenwerkt met ons vertaalbureau is dan ook perfect tweetalig.
 • Voor al onze vertaaldiensten gebruiken we de juiste terminologie, een correcte nieuwe spelling en grammatica, gevoel voor taalritme en nuances. Met deze criteria beogen we een optimale klantentevredenheid.
 • Door de jaren heen zijn onze vertaaldiensten uitgebreid en werken we voor verschillende sectoren. Voor elke sector bouwden we een vakspecifieke terminologiebank op. Zo kunnen we steeds terugvallen op het juiste vakjargon binnen uw eigen sector.

Of het nu gaat om personen, je bedrijf, je producten, je diensten of een verhaal: onze passie voor taal, ons inlevingsvermogen, onze verbeeldingskracht en onze kwaliteit maken zonder enige twijfel het verschil waarop je wacht.

Een greep uit onze vertaaldiensten

 • Zakelijk: briefwisseling, mailings, verslagen, rapporten, CV’s, uitnodigingen, publicaties, bedrijfsadministratie, jaarverslagen, personeelszaken, enz.
 • Particulieren: briefwisseling, juridische en financiële documenten, rapporten, verslagen, CV’s, sollicitatiebrieven, enz.
 • Commercieel: nieuwsbrieven, mailings, uitnodigingen, brochures, folders, flyers, catalogi, advertenties, reclameteksten, websites, E-commerce, hand-outs seminaries, marketing, vakbeurzen, enz.
 • Pers: persmededelingen, artikelen voor tijdschriften en magazines, enz.
 • Presentaties: cursussen, conferenties, vergaderingen, productlanceringen, personeelsmeetings, enz.
 • Websites met SEO optimalisatie: vertaling van bestaande webteksten al dan niet met SEO optimalisatie voor de zoekmachines
 • Blogs: vertaling van uw interactieve teksten op de website
 • Technisch: lastenboeken, handleidingen, voorschriften, gebruiksaanwijzingen, aanbestedingen, kwaliteitsnormen, audits, rapporten, websites, draaiboeken, polissen, verzekeringen, enz.
 • Juridisch: contracten, statuten, juridische correspondentie, dagvaardingen, vonnissen, geboorteakten, getuigschriften, bewijs van goed zedelijk gedrag, diploma’s, algemene gebruiksvoorwaarden, enz. Wij leveren echter geen beëdigde vertalingen.
 • Andere sectoren: toerisme, medisch, gezondheid, horeca, tuinieren, lifestyle, bouw, voeding, enz.

Complementaire diensten

Onze vertaaldiensten voor de meest uiteenlopende sectoren zijn verkrijgbaar in de taalcombinaties met Nederlands, Frans, Engels en Duits. Maar onze expertise gaat nog verder. Zo beschikken we ook over een diepgaande knowhow voor seo copywriting. Wij volgen de evolutie van de SEO technieken op de voet en schrijven teksten voor digitaal gebruik zoals websites, webshops en blogs met het oog op een zo hoog mogelijke organische ranking in de zoekmachines. En als kers op de taart kunnen we je ontlasten van de zorg om alle teksten en vertalingen in het cms systeem van je website te voeren. Webbeheer behoort immers ook tot ons totaalaanbod.

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma