Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Vertalen Frans Nederlands

frans nederlandse vertaling

 

Vertalen Frans Nederlands, een noodzaak voor Belgische bedrijven

In een land zoals België wordt het steeds meer een noodzaak om teksten en documenten te vertalen van het Frans naar het Nederlands. Ben je een Waals bouwbedrijf dat samenwerkt met een Nederlandssprekende aannemer? Ben je een Franstalig bedrijf dat Nederlandstalige mensen in dienst neemt? Is je bedrijf in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest gevestigd en heb je klanten die zowel uit Vlaanderen als uit Wallonië komen? Of wens je je producten ook op de Vlaamse of Nederlandse markt te lanceren via brochures, mailings of een website? Dan zoek je beslist naar een betrouwbaar vertaalbureau dat in alle markten thuis is om je contracten, website, briefwisseling en andere documenten foutloos te vertalen van het Frans naar het Nederlands.

Waarom kiezen voor Vertaalbureau Evina?

Je Franse teksten worden naar het Nederlands vertaald door Nederlandstalige moedertaal-vertalers die uiteraard ook het Frans goed begrijpen! Onze Nederlandse vertalers leerden beide talen van kleins af aan. Dit kan voor sommige ongeloofwaardig overkomen, maar eigenlijk is dat typisch Belgisch. Veel Belgen worden van kindsbeen af tweetalig opgevoed. Dit biedt extra voordelen, waar we trots op zijn:

 • Wij hebben geen moeite om je Franse bronteksten goed te begrijpen en te interpreteren en deze dan ook foutloos te vertalen naar het Nederlands.
 • Voor je vertalingen van het Frans naar het Nederlands kun je rekenen op meer dan 15 jaar professionele ervaring in verschillende sectoren.
 • Alle teksten die door ons vertaald worden naar het Nederlands worden ook nog eens zorgvuldig nagelezen en eventueel bijgewerkt door een tweede Nederlandstalige vertaler.
 • Wij houden een terminologiebank per sector bij zodat we je steeds consistente vertalingen kunnen bieden.
 • Wij aanvaarden zowel grote als kleine opdrachten!
 • We houden ons aan de afgesproken deadline.
 • Bij ons vind je steeds een correcte prijs-kwaliteitsverhouding.

Enkele projectvoorbeelden voor de taalcombinatie Frans Nederlands

 • Technische vertalingen: websites, brochures en handleidingen over energie audits, zonnepanelen, bouwprojecten, staalkabels, ramen en deuren, domotica, isolatie- en ventilatiematerialen, multifunctionele kopieermachines, software en hardware, grondverzetmachines, afvalverwerking, bestekken voor bouwprojecten, enz.
 • Juridische vertalingen: arbeidscontracten, algemene voorwaarden, samenwerkingsovereenkomsten, statuten oprichting bedrijven, notariële akten, reglementen sociale huurwoningen, enz.
 • Commerciële vertalingen: leaflets, offertes, mailings, brochures, folders, websites, verkoopovereenkomsten, algemene voorwaarden, wedstrijdreglementen, Facebook marketing, persberichten, enz.
 • Wetenschappelijke vertalingen: compendiumfiches voedingssupplementen voor professionelen zoals artsen en apothekers, medische verslagen, medicinale planten, blogs voor dierenartsen, website voor kinesitherapeuten, medisch advies magazine voor consumenten, brochures over gezondheid, presentaties voor wetenschappelijke workshops, enz.
 • Toeristische vertalingen: websites voor de toeristische sector, blogs over vakantiewoningen, webshops voor weekendarrangementen, online reisgidsen, enz.
 • Andere vertalingen in deze taalcombinatie: presentatie en syllabi voor cursussen rijbewijs C en D (code 95 en vakbekwaamheid vrachtwagenchauffeurs), lastenboeken, veiligheids- en gezondheidsplannen aannemers, geschenken en evenementen, enz.

Vertalen Frans Nederlands: kwaliteit en service

Een groot aantal Franstalige bedrijven doet al een beroep op onze vertaaldiensten. Wij vertalen van het Frans naar het Nederlands voor zowel grote ondernemingen als KMO’s en particulieren. Of het nu gaat om een volumineus dossier of een klein A4’tje, wij leveren voor iedereen dezelfde kwaliteit. Ben jij onze volgende klant? We kijken ernaar uit.

 

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma