Overslaan en naar de inhoud gaan

Bel ons : +32 (0)496 038 538  

 

Vertaling Engels Nederlands

engelse nederlandse vertaling

 

Vertaling Engels Nederlands: toegankelijkheid voor iedereen

Tegenwoordig is het Engels bij alle internationale instanties de meest voorkomende voertaal. Dat betekent daarom nog niet dat iedereen het Engels machtig is. In veel gevallen is een Nederlandse vertaling echt wel een noodzaak. Denk maar aan Vlaamse bedrijven die Engelse handleidingen en technische fiches vanuit het Engels naar het Nederlands wensen te vertalen, zodat ze begrijpelijker zijn voor hun arbeiders. Binnen de Europese context kiezen ook steeds meer internationale bedrijven om zaken te doen met Vlaanderen en Nederland. Om nog maar niet te spreken van de Spaanse en Portugese immobiliënmarkt die in ons land een sterke koopkracht heeft ontdekt. Wij vertalen van het Engels naar het Nederlands zodat je je Nederlandstalige doelpubliek kunt bereiken.

Wat zijn onze vertaalspecialiteiten in deze taalcombinatie

Al onze Nederlandse vertalers spreken het Nederlands als moedertaal. Door hun aangeleerde kennis van alle nuances van de Nederlandse taal, bent je zeker van een vlotte en correcte vertaling.

  • Met ervaringen in verschillende sectoren, kun je ervan op aan dat je vertalingen vanuit het Engels steeds beantwoorden aan je wensen.
  • Door jarenlang te werken in allerlei sectoren, konden we een uitgebreide terminologiedatabank aanleggen, zodat je vertalingen van het Engels naar het Nederlands altijd uniforme vakspecifieke woorden en zinnen bevatten conform je branche.
  • We hanteren steeds het vier-ogen principe, wat betekent dat er minstens twee vertalers meewerken om je teksten goed om te zetten van het Engels naar het Nederlands. Schoonheidsfoutjes worden meteen weggewerkt zodat onze afgeleverde teksten van hoge kwaliteit zijn.
  • We hechten veel belang aan de afspraken die we maken met de klant: we respecteren uw gewenste deadline en garanderen een correcte prijs-kwaliteitverhouding.


Diverse vertaalprojecten Engels-Nederlands op onze referentielijst

  • Technische vertalingen: handleidingen, brochures, websites, presentaties, lastenboeken, software en hardware, enz.
  • Juridische vertalingen: algemene voorwaarden, arbeidsovereenkomsten, enz.
  • Commerciële vertalingen: nieuwsbrieven, mailings, briefwisseling, algemene voorwaarden, verkoopsvoorwaarden, flyers, wedstrijdreglementen, webshops, enz.
  • Wetenschappelijke vertalingen: compendiumfiches voedingssupplementen, presentaties wetenschappelijke workshops, enz.
  • Toeristische vertalingen: reisgidsen, websites vakantiewoningen, hotelarrangementen, websites hotels en restaurants, arrangementen, enz.
  • Andere vertalingen: immobiliën tweede verblijfswoningen, enz.

 

©Vertaalbureau Evina 2018

Website and internet marketing by Acoma